Tuotteet

Puunjalostus

Olemme erikoistuneet puun jatkojalostamiseen. Toimimme tiiviissä yhteistyössä sahojen, levyteollisuuden ja muiden materiaalitoimittajien kanssa. Materiaalin hankinta, tuotanto- ja valmistustekniikan osaaminen näkyvät tuotteemme hinnassa sekä laadussa.

Tuotannostamme löytyy pysty- ja vaakavannesahoja, suurkapasiteettisia katkaisusahoja, pakkauslaitteistoa ja perinteisiä puuntyöstökoneita. Osa laitteistostamme on automaattisia ja tapauskohtaisesti pystymme rakentamaan nopeita mekanisoituja linjastoja.

Jos taas kyse on asennuskiiloista, tuotteesta tehdään edullinen ja tasalaatuinen. Soita meille ja pyydä tarjous.
044 304 0586
Ota yhteyttä ›

Tuotekehitystä asiakkaan tarpeeseen

Teemme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa erilaisia tuotekehitysprojekteja. Ole rohkeasti yhteydessä, jos etsit tuotteelle valmistajaa tai sinulla on idea tuotteesta. Lähdemme ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Mikäli tuotteen valmistaminen ei onnistu meidän tuotannossamme, etsimme teille valmistajan. Kyseessä ei tarvitse olla iso tai erikoinen tuote, tai suuria määriä sisältävä erä.

Tuotteidemme laatu on kokonaislaatua, eli emme hifistele tuotteelle hintaa, vaan teemme juuri sitä laatua, mitä asiakas toivoo. Jos kyse on ammattivarusteista, tuotteesta tehdään ensisijaisesti kestävä ja käytännöllinen.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


Ota yhteyttä › Soita ›