Finnkiila Oy

Puutuotteet rakentamiseen, teollisuudelle ja muille toimialoille

Soita meille ›

Asennuskiilat

Vauriontorjunta

Kallistuskapulat

Ota yhteyttä

Puukiilat rakenteiden oikaisemiseen, sekä muut puutuotteet eri toimialojen tarpeisiin

Jyväskylässä ja Perhossa toimiva Finnkiila Oy valmistaa rakenteiden oikaisemiseen tarkoitettuja puukiiloja sekä muita rakentamiseen tarkoitettuja puutuotteita ja muita varusteita. Puukiilat ovat tasalaatuisia ja ne valmistetaan tarkoitukseen kehitellyllä sahauslinjalla. Meiltä saatkin tuotteiden lisäksi osaamista tuotannon tuotteistamiseen ja erilaisten tuotelinjojen kehittämiseen.

Puukiilat on valmistettu vastaamaan erityisesti ammattirakentamisen ja teollisuuden tarpeita. Tuotteitamme on mahdollista tilata suuria määriä koko Suomen alueelle ja tarpeen vaatiessa ulkomaillekin.

Finnkiila Oy:n asennuskiilat helpottavat ja nopeuttavat työntekoa. Pyrimme tuottamaan asiakkaalle kustannustehokkuutta. Haluamme tehostaa asiakkaidemme työskentelyä oikeilla tuotteilla ja tehokkailla tuotelinjoilla. Tasalaatuiset ja valmiiksi oikean kokoiset puukiilat saavat rakentamisen sujumaan varmasti, turvallisesti ja ripeästi. Varusteemme taas tekevät niiden asentamisesta helppoa ja vaivatonta.

Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä! 

Kimmo 0400 845 498  tai  Janne 044 304 0586

Ota yhteyttä ›

Valmiilla puukiiloilla miellyttävää työskentelyä

Puukiilat ovat paras vaihtoehto kattojen, ulkoverhouksien ja rakenteiden oikaisemiseen. Oikaisu on työlästä, mutta valmiina tilatut asennuskiilat helpottavat työskentelyä ja tekevät siitä nopeaa. Valmiina tilatut kiilat ovat myös tasalaatuisia ja edullisempia kuin itse valmistettuna.

Tuotteet ammattiraken­tamiseen ja teollisuuteen

Kehitämme erilaisia puutuotteita ja muita tarvikkeita rakentamiseen ja teollisuuteen yhdessä ammattilaisten kanssa. Esimerkiksi olemme kehittäneet puukiilojen asentamista helpottavan kiilalaukun, jonka kehittämisessä ovat olleet mukana kattoalan ammattilaiset.

Tasaista laatua ja kestävyyttä

Pyrimme pitämään tuotteidemme laadun juuri sellaisena, että se palvelee asiakkaitamme kaikkein parhaiten. Asennuskiilat valmistamme kustannustehokkaasti ja tasalaatuisesti, joten saamme myös hinnat pysymään houkuttelevina.

Lue lisää tuotteistamme ›

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


Yritys – Finnkiila Oy

Mies Finnkiila Oy:n takana on yrittäjä Janne Eskelinen. Eskelinen perusti Finnkiila Oy:n vuonna 2014 työskenneltyään aiemmin rakennustyömailla. Työmailla hän näki, miten suuri tarve käytännön työssä on rakenteiden oikaisuun käytettäville, tasalaatuisille ja turvallisesti valmistetuille puukiiloille.

Eskelinen, joka on aina ollut kova kehittämään koneita ja laitteita, kehitti puukiiloja varten loppuun asti hiotun tuotantokoneiston, jolla valmistetaan puukiilat nopeasti ja tasalaatuisesti. Näin jo vuosituhansia rakentamisessa käytetyt puukiilat saivat uuden, asiakkaan tarpeita palvelevan tuotantotavan.

Nykyään yritystoiminta on laajentunut myös muiden puutuotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Eskelinen tarjoaa lisäksi puutuotannon konsultointia, projektien johtamista sekä erilaisten tuotantolinjojen kehittämistyötä.

Elokuussa 2023 Janne valitsi Finnkiila Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Kimmo Seppäsen. Päätehtävinä myynti, markkinointi ja hallinto. Tehtävää Kimmo hoitaa yli kolmenkymmen vuoden kokemuksella puualalta. Finnkiilassa uskomme yhteistyöhön ja luotettaviin kumppanuus suhteisiin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Ota yhteyttä ›
Ota yhteyttä › Soita ›