Tasalaatuiset asennuskiilat - toimitukset kautta maan

Finnkiila Oy valmistaa puusta rakenteiden oikaisuun tarkoitettuja asennuskiiloja, joita toimitetaan koko Suomeen. Asennuskiilat sopivat erinomaisesti rakenteiden oikaisuun ja tekevät työskentelystä joustavaa. Tutustu tuotteisiin ja tilaa omasi!

Miksi tilata valmiit puukiilat

Puukiilat ovat paras vaihtoehto verhouksien ja kattojen oikaisussa. Oikaisu itsessään on työläs vaihe, mutta hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi siihen kannattaa panostaa. Tasalaatuisilla ja oikean kokoisilla puukiiloilla työskentely on kuitenkin miellyttävää ja homma hoituu nopeasti. Valmiiden kiilojen hankkiminen on kaiken lisäksi edullisempaa kuin itse tehtynä!

asennuskiilat

Valmiiden puukiilojen edut:

  • Nopeuttaa työskentelyä
  • Parantaa työn laatua
  • Mukava asentaa
  • Vähentää kustannuksia
  • Lisää työturvallisuutta

Tasainen laatu ja edulliset hinnat

Finnkiila Oy valmistaa puukiilat tähän erityisesti suunnitellulla sahauslinjalla, mikä takaa edulliset hinnat, tasaisen laadun ja suuren tuotantokapasiteetin.

Vakio tuotteet:

- Asennuskiila 160 x 40 x 20, 70 kpl / nippu
(Fin-lava 150 nippua 10500 kpl, myös pienemmissä erissä)

- Asennuskiila 160 x 40 x 30, 100 kpl / nippu
(Fin-lava 120nippua 12000 kpl, myös pienemmissä erissä)

Puukiilat voidaan valmistaa kuusesta tai männystä, ja ne sopivat sisä- ja ulkokäyttöön. Tuotteet toimitetaan muovivanteella niputettuna. Saatavissa myös pahvilaatikkoon pakattuna.

Tilaa asennuskiilat jo tänään

Finnkiila Oy:n asennuskiilat helpottavat ja nopeuttavat työntekoa. Toimitamme puukiilat koko Suomeen ja tarpeen vaatiessa ulkomaillekin. Ota yhteyttä ja tilaa tarvitsemasi tuotteet meiltä!

Soita! 044 3040586

Puukiilat

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä/Recommend us/Rekommendera oss